?

Log in

Sterrenmeisje


Invalid Subjectline

Свежие записи · Архив · Друзья · Личная информация

* * *

I feel the need to write and 
free the words 
from 
my brain.
Only to find
that 
nothing
was initially
there.

I found a theatre group in London, and I might have a chance in getting "in".. I was never part of a team before, I never belonged to a club, I never belonged anywhere but to myself, which has it's pros and cons.. I am good at parties and 1 on 1 conversations, I am never bored and I like being alone and I need my independence... but I suck at team playing. always too scared to fuck it up, not good enough, no talent, no one likes you and basically you just suck! I'd rather not live than live a life of pain or something dramatic like that. I may still decide not to do it..  

* * *
* * *
[User Picture]
On Апрель, 3, 2007 19:59 (UTC), millabelle commented:
Maar bij the brigade was je toch ook met een team? Dat gaat/ging toch toch ook heel goed (:

Kan je misschien je post adres sturen? Ik heb iets heeeel leuks gevonden dat ik je moet sturen!
[User Picture]
On Апрель, 3, 2007 20:01 (UTC), sterrenmeisje replied:
spaarnwouderstraat 24a
2011 AD Haarlem
[User Picture]
On Апрель, 3, 2007 20:03 (UTC), sterrenmeisje replied:
ja een beetje, maar ik deed alles toch alleen.. alleen in london heb ik voor het eerst iets met een ander gedaan en dat vond ik best erg eng...
Ik heb net ook een circusschool gevonden in Rochdale (daar waar mijn huidige vriendinnetje woont, die ik waarschijnlijk binnenkort ga verlaten maar goej.. das een ander verhaal)

Xxx
* * *
On Апрель, 3, 2007 21:18 (UTC), stoute_kat commented:
klinkt spannend allemaal.
heb je al zin in je reis trouwens?
hoorde van claire dat je de 8e weggaat.
ik dacht dat je eind maart wegging.. stom van me.

maar wat lees ik nou, ga je je vriendinnetje weer verlaten?
geen idee wat er de laatste tijd gaande is allemaal met je,
vind het wel een beetje jammer.

kus.
[User Picture]
On Апрель, 3, 2007 22:39 (UTC), sterrenmeisje replied:
ja ik heb het net uitgemaakt aan de telefoon.. ze spoort niet.. of ik spoor niet.. ik voel me in iedergeval ellendig.. weet niet of claire nog wakker is of niet maar wou dat ik dr kon bellen.. ik ga dus niet meer op reis.. ze heeft het goed voor elkaar.. ellen bedoel ik.. zo vreemd dat ik dr niet mee om kan gaan.. ik ben nu alleen maar heel erg pissig. Ze denkt dat ik niet wil hebben dat ze zegt wat zij wil. Ik zeg alleen dat ik niet in India en tibet en china en weet ik veel waar alleen kom te staan mevrouw wilde opeens ook haar "eigen" dingen doen in india.. nou dan doet ze dat maar maar dan ga ik dus niet mee. En nu zegt ze ja jij wil toch al die relatie onzin niet? en nu bedoel je dus dat je dat wel wilt alleen als het jou uitkomt.. terwijl ik iets heel anders bedoel.. ik wil niet dat mensen ons nog alleen maar zien als stelletje. Dat ik mijn eigen identiteit verlies als zij zich voorstelt als "hoi ik ben het vriendinnetje van deborah" maar goed... zij interpreteerd het meteen anders.. en verwijt het mij daarna.. ach ja.. heel verhaal en heb je niets aan. Relaties.. blegh! ik heb opgehangen.. ze heeft niet terug gebelt. fuck dat! Als ik in een betere plek zou zitten nu dan had ik je vaker gesproken, maar eerlijk gezegd heb ik zelfs claire niet meer gesproken tot eergisteren toen ik bij dr was.. het spijt me.. dit gaat veranderen...
On Апрель, 4, 2007 08:11 (UTC), stoute_kat replied:
Je zei al zoiets aan de telefoon de laatste keer dat ik je sprak dat je het eigenlijk helemaal niet zag zitten enzo, die relatie met haar.
Wel bot dat ze zo reageerd en helemaal niet doordenkt bij dingen.. Beetje naief ook, maarja..
Wel zonde van die reis, hihi, maar ik snap wel dat je geen zin hebt om met haar een paar maanden op pad te zijn. Er komen vast wel nieuwe mooie kansen voor je.
En als je iets kwijt wilt, je hebt m'n nummer, m'n email, dus je weet me te bereiken.

kus.
* * *

Previous Entry · Оставить комментарий · Поделиться · Next Entry